logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Bio Szerviz XXI. Biofizikai Orvosi Rendelõ
Cím: 5100 Jászberény, Szelei út 11.Email: bioszerviz@bioszerviz.hu
Telefon: o6-3o/998-1545 Telefon 2: o6-3o/998-1545
Internet: www.bioszerviz.huGps: 47.4932571 , 19.9103399

Bemutatkozás

Rendelõnk 15 éve az elsõk között jár az egészség megõrzésében és a gyógyításban!
A legmodernebb elektrotechnika és informatika segítségével mûködõ biofizikai orvoslást integrálva a legelismertebb természetgyógyászati módszerekkel igyekszünk a betegséget elõidézõ tényezõket kiküszöbölni, a szervezet teljes védekezõ rendszerét helyreállítani - így érve el igen jó eredményeket a betegségek megelõzésében és teljes körû, holisztikus kezelésében.
Betegeink az országban az elsõk között vehetik igénybe a legújabb funkcionális orvosi diagnosztikát: az ElektroSomatoGraphot, amely – tudásunkkal kiteljesülve - az emberi test és az agy mûködésérõl a legfinomabb elemzést szolgáltatja, meglepõ és hiteles információkat adva testi-lelki állapotunkról, védekezõ képességünkrõl. Elektro-akupunktúrás vizsgálattal kiegészítve idejekorán kiderülhetnek hajlamaink, az egészségünket veszélyeztetõ rejtett tényezõk. Módszereink között szerepelnek: gyógy- és böjtkúrák; méregtelenítõ eljárások; kolon hidro-terápia; bélflóra regenerálás; homeopátia; stresszoldás, meditáció, belsõ utazás; önismereti módszerek; életmód tanácsadás; anti-nikotin terápia; radiesztézia. A terápiás lehetõségek közül kiemelkedik a világszerte újdonságnak számító NES-Selfness terápia, amely gyökeresen megváltoztatta és új, kvantum-elektrodinamikai Magyar találmány az IBR-SYSTEM® készülék, ami a szervezet legfinomabb bioregulációs eltéréseit érzékelõ és korrigáló elektromos és mágneses rezonancia-, interferenciakezeléssel gyógyít.
Országosan egyedülálló az általunk bevezetett „BIO-BÉBI program” a termékenységi és terhességi zavarok kezelésében. Legeredményesebben az allergiás eredetû légúti, bõr- és bélbetegségeket gyógyítjuk, de jól kezelhetõk más emésztõ-, mozgásszervi, immunrendszeri problémák is.
A hozzánk fordulók mellé állunk a teljes testi, lelki és szellemi harmónia visszanyerésében, önmaguk megismerésében, megtanítjuk a hozzánk fordulókat arra, hogy egészségük megõrzéséért és a betegségek megelõzésében elsõsorban saját maguk tehetik a legtöbbet. Ez egyúttal az új egészségtrend, a SELFNESS filozófiája is, melynek magyarországi népszerûsítését elsõként vállaltuk!

Szeretettel és szakértelemmel várjuk rendelõnkben a gyógyulni, tanulni vágyókat!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0